Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 12 uur.

Let op: geen bezorging mogelijk op donderdag 11 november.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast.De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk.

Zo als bovenstaand voorbeeld is bloemen krijgen wel leuk. Dat is de ervaring die we je bij Bloemetje Bezorgen Den Bosch graag willen bieden.

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Den Bosch is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme vakidioten, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Den Bosch werk ik daarom samen met Martijn Michielsen van Bloemsierkunst P. van Prooijen. 

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Den Bosch 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Den Bosch. Martijn Michielsen is de eigenaar van Bloemsierkunst P. van Prooijen, de bloemenzaak achter deze website. Hij maakt met zijn boeketten mensen blij met bloemen. 

Martijn: “We zijn in 1932 opgericht door opa Peter van Prooijen. Inmiddels ben ik de derde generatie die aan het roer staat van onze bloemenwinkel.”

“Het is echt een mooi vak. Ik houd ervan om mooie boeketten en bloemstukken te maken. Je ziet mensen stralen als ze het eindresultaat zien. En daarnaast vind ik het ook leuk om met mensen om te gaan. Wat dat betreft de perfecte combinatie.”

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Den Bosch een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 
0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgendenbosch.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.6/10 gebaseerd op 11 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Bosch.

Voor 13 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Bosch.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Den Bosch.

Voor slechts €4,95 verzendkosten